Camera beveiliging installeren wij alleen met de marktleiders op het gebied van veiligheid. Hierbij leveren wij camerabeveiliging op locatie of in de cloud die voor binnen- en/of buitengebruik geschikt zijn.
Beide manieren zijn zeer veilig. Op locatie kunnen de beelden voorzien worden van encryptie waarbij er bij cloudopslag de camerabeelden extern veilig worden opgeslagen.
De beelden kunnen in HD of 4K worden opgeslaan zodat het camera beveiligings beelden zeer goed te analyseren zijn.
Tevens zijn de beelden (in overleg) extern te bekijken zodat u altijd en overal op laptop, tablet of telefoon uw camerabeveiliging kunt raadplegen.

Met camerabeveiliging heeft u zicht op wat er in en rondom uw pand / woning plaatsvindt, maar daarnaast heeft een beveiligingscamera laten installeren ook een preventieve werking.
Inbrekers worden afgeschrikt en lopen liever een straat verder waar ze niet gezien worden. U laat een beveiligingscamera plaatsen, maar wat is nu de beste keuze?

AI beveiligingscamera’sCamerabeveiliging
draadloze Camera beveiliging
intercom met Camera beveiliging
Camera beveiliging met infrarood

Door Camera beveiliging te laten installeren voelt u zich dag en nacht veilig en u heeft ook zicht op wat er is gebeurd in de tijd dat u niet aanwezig bent, maar u wilt niet nadat u uw Camera beveiliging heeft geplaatst horen het vele male goedkoper had kunnen zijn. Vergelijk daarom altijd van tevoren offertes van meerdere offertes.

Kijk hier niet alleen naar de prijs van de beveiliging maar ook naar het beeld wat er geleverd word. Er worden tevaak specificaties op papier vermeld die niet kloppen. Door 2 of meerdere systemen naast elkaar te zetten ziet u pas het verschil. Wij gaan hier graag de uitdaging aan.

De keuze voor een specifieke camera is onder andere afhankelijk van je doelstelling. Wil je bijvoorbeeld gezichten herkennen of alleen een ruimte waarnemen?
Voordat een videobewakingscamera wordt aangeschaft, zal dus eerst moeten worden bepaald wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Hierbij hebben we zeer goede ervaringen met de Panasonic beveiligingscamera’s . Denk hierbij aan:

– People Counting – Hoeveel mensen zijn er gepasseerd
– Loitering detection – Met Loitering detecteren we objecten die worden achtergelaten in een ruimte.
Gezichtsherkenning – Face Matching – Wij geven een melding als de persoon binnen komt die u zoekt
– Heat Maps – Bekijk de hotspots in uw winkel zodat u precies weet waar uw klanten zich het meest bevinden
– Direction detection – U krijgt alarm als iemand de verkeerde kant op rijd
Kentekenregistratie – Weten wie er bij u binnenkomt

Onze adviseurs denken graag met u mee om de juiste keuze te maken voor jouw specifieke situatie. Wij leveren camera beveiliging voor diverse branches zoals de overheid maar ook voor het MKB, de horeca, retail en Camerabeveiliging op industrieterreinen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.
Wij adviseren u graag…..

Misschien interessant voor uw: Camera beveiliging t Lochter in Nijverdal