Microsoft 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Door best-in-class apps zoals Excel en Outlook te combineren met krachtige cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams, kan iedereen op elk apparaat van alles maken en delen dankzij Microsoft 365.

Je Office overal bij de hand
Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, je kunt altijd beschikken over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Office-toepassingen —maandelijks geüpdatet met exclusieve functies en beveiligingsverbeteringen—kun je bestanden maken, bewerken en delen vanaf je pc of Mac, of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat met wie dan ook en in real time.

Microsoft 365

Hulpprogramma’s voor de professional
Neem de naam van je bedrijf op in je zakelijke e-mailadres en vergroot zo je naamsbekendheid. Promoot je bedrijf met toegesneden, eenvoudig te maken marketingmaterialen. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Hulpmiddelen voor teamwerk
Met 1 TB aan cloudopslag per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al je bestanden. En omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen, vanaf elke plek, wanneer je wilt. Met HD-video voor meerdere partijen, het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en teamchat, ben je altijd gesynchroniseerd met je team.

Eenvoudige installatie en eenvoudig beheer
Met stapsgewijze begeleiding kun je eenvoudig gebruikers instellen en snel services gebruiken. Je hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om daar services te beheren. Daarnaast hoef je je in Microsoft 365 geen zorgen te maken over IT met 24 x 7 ondersteuning, je services zijn altijd beschikbaar en up-to-date.