Kentekenregistratie Camera – De kentekenregistratie camera’s ( ook wel ANPR ( automatic numberplate recognition ) of LPR ( license plate recognition ) zijn geheel anders dan normale camera’s. Bij kentekenregistratie wordt over het algemeen gesproken over een beveiligingscamera die scherp genoeg is om een kenteken te kunnen lezen.

Een aantal voordelen:

  1. Alle gedetecteerde kentekens worden opgeslagen in een database, dus er is altijd een geschiedenis van wie er heeft bezocht.
  2. Gebruik vrijwel elke camera om kentekenplaten te volgen. Als uw camera niet wordt ondersteund, laat het ons weten en we kunnen zien hoe u deze kunt toevoegen.
  3. Spoor eenvoudig een nummer op door te zoeken naar de datum, tijd of wat een nummer begint.
  4. Het systeem herkent alle kentekenplaten, of ze nu buiten de staat of buiten het land zijn.
  5. Van het hebben van een database met verleende kentekens tot het herkennen van een verboden kenteken.
  6. Houd een bepaald kenteken in de gaten door regels toe te wijzen om het overal te detecteren.

Toepassingen:Kentekenregistratiesystem

Politie en beveiliging:
Bescherming van mensen en eigendommen vereist toegewijde professionals en de ondersteuning van de beste beschikbare technologie. Doornenbal Telecom & ICT ondersteunt een breed scala aan politie- en beveiligingsprofessionals door het leveren van hoogwaardige ANPR-camera’s van hoge kwaliteit.

Civiele handhaving:
Het waarborgen van de veiligheid van bestuurders en voetgangers is het hoofddoel van alle civiele handhavingsmaatregelen. Dit in combinatie met de noodzaak om efficiënte transportnetwerken te bieden en het opnemen van toonaangevende ANPR-camera’s is essentieel om deze doelstellingen te bereiken.

Parkeerbeheer:
Omdat parkeerplaatsen met vrije doorstroom en toegangscontrole een cruciale rol spelen in de effectieve overgang van miljoenen mensen per dag, is het essentieel dat ze worden ondersteund door systemen van hoge kwaliteit. De ANPR-camera’s zijn een integraal onderdeel geworden bij de ontwikkeling van efficiënte, nauwkeurige en flexibele parkeerbeheersystemen die het succes van parkeergarages ondersteunen en effectieve parkeerservices bieden aan alle parkeergebruikers.

De Slimme stad:Kentekenregistratie voorbeeld
Hoewel slimme steden vroeger een langetermijndoelstelling waren, worden ze snel gerealiseerd door de integratie van een breed scala aan technologie. Als onderdeel van deze evolutie worden camera’s steeds vaker gekozen om veilige, efficiënte en zeer nauwkeurige systemen te ontwikkelen voor naadloze overgangen en realtime informatie in grote omgevingen.

Bedrijventerreinen:
Doornenbal Telecom & ICT biedt de kennis en expertise die nodig is om met succes de waardevolle, bedrijventerreinen te beveiligen. We ontwikkelen aangepaste camera systemen voor onze klanten om ervoor te zorgen dat het industrieterrein is beveiligd tegen diefstal, vandalisme en ongebruikelijke activiteiten. Onze systemen zorgen voor operationele continuïteit en veiligheid door het verkeer met succes te volgen.

Belangrijkste voordelen van onze kentekenregistratie software:
Lagere totale eigendomskosten (TCO) Betaalbaarheid, flexibiliteit en de lage jaarlijkse onderhoudskosten onderscheiden het systeem, omdat andere meestal jaarlijkse kosten rekenen alleen al voor de licentie. De eenvoudige licentiestructuur van ons systeem zorgt ervoor dat de u een complete oplossing krijgt die de meest kosteneffectieve VMS-oplossing van enterprise-klasse biedt die tegenwoordig op de markt is.
Ondersteuning voor populair toegangscontroleplatform:
Het systeem kan d.m.v. een extra uitbreiding gebundeld worden met een toegangscontroleplatform of slagboom / poorten op ondernemingsniveau. Deze oplossing voor toegangscontrole biedt naadloze integratie met een viewer, voor verbeterde uniforme functionaliteit.
Omvat maar is niet beperkt tot: AMG, Badge Pass, Blackboard, Continental, Infinias, Isonas, Lenel 7.1 / 7.2, IS200, Open Options, Paxton, CCure, DSX, Gallagher, Maxxess, RBH Axiom, S2 en meer.
Wilt u meer weten over onze kentekenregistratie software neem dan contact met ons op.