Voor situaties waarbij meerdere partijen binnen een pand aanwezig zijn zoals flatgebouwen, appartementen complexen of bedrijfsverzamelgebouwen hebben wij Intercomsystemen met meer dan één beldrukker of digitale naamkeuze. Daarbij is er keuze uit diversen modellen waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen audio en video systemen en verschillende type binnenposten en buitenstations.
De binnenposten variëren van eenvoudige modellen met hoorn tot luxere uitvoeringen met 7 inch beeldscherm.

Huishoudelijke markt
De markt die is ontstaan door de huidige trend van alleen wonen, heeft geleid tot een grotere vraag naar praktische oplossingen voor een hoger individueel comfort. Toegangsbeveiliging en communicatie tussen verschillende kamers vormen sleutelelementen die niet mogen worden verwaarloosd. Wij bieden Intercomsystemen die volledig op maat worden gemaakt door een uitgebreid gamma van audio-/ videobeveiligingssystemen.

Intercomsystemen

Gedeelde markt
Toegangsbeveiliging is van vitaal belang in wooncomplexen. Door vaker te vragen wie aanbelt voordat ze het hek openen, verhogen bewoners des te meer hun veiligheid en veiligheidsgevoel. Ongeacht het soort gebouw waarin u woont, bieden onze Intercomsystemen u duurzame kwaliteitsproducten met de laatste technologie en speciale toegankelijkheidsfuncties (visueel, auditief,met motoraandrijving en cognitief).

Dienstensector
Omdat de communicatie in kantoren en de industrie vandaag een steeds kritischer factor is geworden voor productiviteit en veiligheid, is ook de vraag naar betrouwbare Intercomsystemen toegenomen.

Huidige Intercomsystemen vervangen
Indien er Intercomsystemen aanwezig zijn dan kunnen wij ook advies geven voor vervanging dat het huidig systeem. Misschien is het huidige Intercomsysteem defect of bent u op zoek naar een vernieuwd systeem dat voldoet aan de laatste huidige technologie of wensen dan helpen wij u graag.

Intercomsystemen die voldoen aan de huidige behoeften is van groot belang voor de veiligheid en comfort die het met zich mee brengt. De huidige markt van Intercomsystemen gaat erg snel en zo zijn er tegenwoordig diverse uit één lopende mogelijkheden om de beste veiligheid en gemak te bieden. Soms speelt ook de leeftijd mee en moeten Intercomsystemen naar een aantal jaar gewoon vervangen worden wat kan komen door veroudering van het systeem, maar ook steeds duurdere onderhoudskosten. Wat adviseren u hierin graag om samen met u of de VVE een mooie oplossing aan te bieden.