Huishoudelijke markt
De markt die is ontstaan door de huidige trend van alleen wonen, heeft geleid tot een grotere vraag naar praktische oplossingen voor een hoger individueel comfort. Toegangsbeveiliging en communicatie tussen verschillende kamers vormen sleutelelementen die niet mogen worden verwaarloosd. Wij bieden oplossingen die volledig op maat worden gemaakt door een uitgebreid gamma van audio-/ videobeveiligingssystemen.

Gedeelde markt
Toegangsbeveiliging is van vitaal belang in wooncomplexen. Door vaker te vragen wie aanbelt voordat ze het hek openen, verhogen bewoners des te meer hun veiligheid en veiligheidsgevoel. Ongeacht het soort gebouw waarin u woont, bieden onze systemen u duurzame kwaliteitsproducten met de laatste technologie en speciale toegankelijkheidsfuncties (visueel, auditief,met motoraandrijving en cognitief).

Dienstensector
Omdat de communicatie in kantoren en de industrie vandaag een steeds kritischer factor is geworden voor productiviteit en veiligheid, is ook de vraag naar betrouwbare intercomsystemen toegenomen.

Call Now Button