Uw bedrijfsnetwerk volledig op maat
Onze professionals inventariseren uw wensen, brengen uw telefonie– en dataverkeer in kaart en geven deskundig advies op maat. Zo kunt u uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen én waarborgt u de kwaliteit van uw netwerk.

Randapparatuur
Vanzelfsprekend leveren wij alle mogelijke nieuwe ICT-apparatuur, zoals PC`s, beeldschermen, laptops, routers, switches, servers, printers etc. Na het in kaart brengen van uw wensen en de eisen vanuit uw bedrijf adviseren wij u in de benodigde hardware.

Wij denken graag met u mee
Uw besloten bedrijfsnetwerk voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Uw netwerk is flexibel en schaalbaar en groeit mee met uw organisatie.

Haal meer uit uw netwerk
Met uw bedrijfsnetwerk beschikt u direct over een flexibele en efficiënte infrastructuur voor al uw telecom– en ICT-behoeften. U kunt eenvoudig uitbreiden met zakelijke communicatiediensten als telefonie, internet, alarm en pinnen bijvoorbeeld via een snelle glasvezel verbinding.

Meer dan één voordeel
– Veilige en toekomstvaste oplossing
– Eenvoudig beheer
– Efficiëntere samenwerking tussen vestigingen
– telefonie- en data-applicaties zijn transparant beschikbaar op iedere locatie
– Bandbreedte tussen vestigingen wordt optimaal en kostenefficiënt benut
– Flexibel uitbreiden met nieuwe vestigingen, thuiswerkplekken en diensten
– Betaalbaar – Een vast bedrag per maand zonder hoge investeringen

Wifi Netwerken
Diverse indoor en outdoor wifi-projecten zijn de afgelopen jaren gerealiseerd, van campeerplaatsen tot bedrijfsgebouwen. Onze merken zijn o.a. Ruckus, Aerohive, en HP / Aruba Networks.

Toch liever richting de cloud? Bekijk onze Hosted Desktop oplossingen.