WAT IS EEN Xelion VOIP-TELEFOONCENTRALE?

Xelion, voorheen telefonie in de cloud, biedt een zeer complete IP-telefooncentrale. Het is een praktische oplossing om plaats, apparaat- en tijdsonafhankelijk via internet te werken en te bellen. Hiermee krijgen bedrijven meer grip op hun zakelijke gespreks-, en communicatieverkeer. Xelion combineert op zeer voordelige wijze zakelijk bellen, chatten, mailen of sms’en via de smartphone, tablet, bureautelefoon of je pc. Waar je ook bent je hoeft geen gesprek meer te missen en dat is handig, aangezien medewerkers steeds vaker moderne manieren van communiceren verkiezen boven bellen.

Met de Xelion App hoef je dus niet SIMs of toestellen te wisselen, iedereen kan direct aan de slag en profiteren van de voordelen!

Bij Xelion kun je dus werken met een softphone of desktop app. Je bent hiermee dan heel flexibel, maar we zien dat veel mensen ook hun bureautoestel willen behouden.
Xelion ondersteunt een breed scala aan bureautelefoons en draadloze handsets van alle bekende merken zoals Yealink, Cisco, Polycom, Gigaset en nog veel meer.
Alle apparaten worden gesynchroniseerd en geprovisoned vanuit ons Xelion cloudplatform voor een wereldwijde toegang tot het adresboek, oproepweergave, BLF en meer.

FUNCTIONALITEITEN Xelion 8 VOIP-TELEFONIECENTRALE

Het is een VoIP-telefooncentrale van Nederlandse bodem dat met iedere gebruiker meedenkt. Xelion heeft Keuzemenu’s, doorschakelingen, gespreksopnamen en andere handige functionaliteiten die allemaal direct toegankelijk zijn, net als rapportages en management dashboards. De centrale integreert vlekkeloos met CRM-applicaties. De virtuele communicatie assistent reikt de gebruiker alle manieren van communiceren aan.

Xelion 8 heeft veel functionaliteiten. Een greep uit de functies zijn.

 • Adresboek
 • Keuzemenu
 • Presentielijst
 • Belgroepen
 • Gespreklog
 • Sneltoets
 • Gespreksopname
 • Vaste en mobiele telefonie
 • Desktop en Smartphone app
 • Zoekwoorden
 • Integratie CRM applicatie

EEN AANTAL VOORBEELDEN VAN EEN Xelion 8 VOIP TELEFOONCENTRALE:

 

Eenvoudige bediening
Virtuele assistent, waardoor zaken met één klik geregeld zijn
Goedkoper onderling bellen
Automatisch instellen van wachtrij en boodschappen
Altijd goed bereikbaar
Makkelijk rapporten genereren voor bereikbaarheid en belgedrag
Zowel op locatie als in de cloud beschikbaar
Gesprekken opnemen en rustig na te luisteren.

xelion
Xelion 8

WAAROM Xelion 8

Alle bedrijven die hun communicatie perfect op orde willen hebben conform de huidige maatstaven adviseren wij de kansen van Xelion serieus te nemen.
De Xelion App zorgt voor een gemakkelijke scheiding tussen zakelijk en privé op ge gebied van bereikbaarheid en kosten.
Wil de gebruiker zakelijk niet bereikbaar zijn, dan kan dat automatisch ( via de Xelion App ), of handmatig via een eenvoudige statusaanpassing.
Heeft de Xelion gebruiker zijn zakelijke bereikbaarheid uitgeschakeld, dan blijft de gebruiker gewoon bereikbaar voor privé-contacten op zijn mobiele nummer

Onafhankelijk van grootte of type onderneming: Xelion is er voor grote en kleinere bedrijven.

Xelion 8

Nieuwe functies zoals in Xelion 8 zijn o.a.:

– Video Bellen
– In / Uitloggen vanuit meerdere groepen
– Koppeling
– Office 365 koppeling
– Koppeling met bekende CRM of HIS oplossing