In opdracht van de Gemeente Hellendoorn installeerden wij overzicht en intelligente camerabeveiliging. Wij hebben hier gebruik gemaakt van de oplossingen van Panasonic.

Zo installeerden wij Panasonic beveiligingscamera’s ( bullet en multisensor camera’s ) om diverse toegangswegen zo goed mogelijk in beeld te brengen. Video Insight is de software schil die alles overzichtelijk maakt. De persoon die de camera’s zal moeten raadplegen kan de camera’s via een plattegrond aanklikken zodat hij altijd een goed overzicht heeft van de locatie die men wil bekijken.

Over de camera’s:
Panasonic Camerabeveiliging
Multisensor:
De i-Pro EXTREME Multisensor camera’s hebben vier verstelbare lenzen. Elke lens heeft 4K-sensors waarmee voertuigen in volle vaart zo scherp en duidelijk mogelijk worden vastgelegd.
De camera’s zijn verkrijgbaar in zowel Full HD met 30fps (beelden per seconde) als in 4K (3840 x 2160) met 15fps. Alle varianten zijn uitgerust met iA (intelligente Automatisering) en ClearSight Coating. Dit maakt de camera’s geschikt voor het vastleggen van beeldmateriaal van topkwaliteit, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden, zoals bij bewaking in de stad en toepassingen in het verkeer.
Dankzij H.265 compressie, smart coding en zelflerende ROI (Region of Interest)-technologie, garanderen de camera’s extreme prestaties en houden tegelijkertijd de netwerkeisen zo laag mogelijk.

Intelligente camera’s:
De intelligente camera beveiliging neemt automatisch beelden van de hoogste kwaliteit op, zelfs onder zeer lastige omstandigheden en in snel veranderende bewakingsomgevingen. Intelligent Auto (iA) controleert de dynamiek en beweging in het beeld om de belangrijkste camera-instellingen automatisch in real time aan te passen en vervorming als gevolg van vaagheid door bewegende objecten te verminderen.

Gemeente HellendoornBelangrijkste voordelen van het door ons geleverde systeem:

Lagere totale eigendomskosten (TCO)
Betaalbaarheid, flexibiliteit en de lage jaarlijkse onderhoudskosten onderscheiden het systeem. De eenvoudige licentiestructuur zorgt ervoor dat de klanten een complete oplossing krijgen die hen de meest kosteneffectieve VMS oplossing van enterprise-klasse biedt die tegenwoordig op de markt is.

Geïntegreerde toegangscontrole

Het systeem kan zonder extra kosten gebundeld worden met een toegangscontroleplatform op ondernemingsniveau dat MonitorCast wordt genoemd. Deze oplossing voor toegangscontrole biedt naadloze integratie met viewer, voor verbeterde uniforme functionaliteit.
De complete bedrijfsoplossing
Het systeem biedt de meest uitgebreide lijst met functies, clients en tools die allemaal zijn inbegrepen in de kosten van eenvoudige licenties. Dit Enterprise-platform biedt ongeëvenaarde schaalbaarheid en prestaties, terwijl het uiterst efficiënt is, waardoor u hardware-overheadkosten kunt verminderen en tegelijkertijd uw algehele site-bewustzijn kunt vergroten.
Flexibele server / VM gereedGemeente Hellendoorn
Het platform werkt op alle Windows 10 & Server Class-besturingssystemen als een zelfstandige servertoepassing. Deze biedt u volledige serverflexibiliteit. Of uw ecosysteem uit fysieke servers, een virtuele machine of een combinatie van beide bestaat, dit systeem kan eenvoudig worden geconfigureerd om op elk platform te worden uitgevoerd.
Nieuwe modulaire architectuur
De viewer maakt gebruik van een volledig modulaire architectuur voor grotere stabiliteit, snellere software-updates, snellere software-upgrades en zelfs de implementatie van nieuwe branchespecifieke functies via plug-ins.
Opslagflexibiliteit
Of u nu besluit om nieuwe opslaghardware te kopen of bestaande infrastructuur gebruikt om uw bewaarmogelijkheden uit te breiden, het systeem biedt u ongekende flexibiliteit, waardoor u bijna elk NAS- of SAN-apparaat kunt gebruiken dat op de markt verkrijgbaar is.
Ondersteuning voor populair toegangscontroleplatform
Omvat maar is niet beperkt tot: AMG, Badge Pass, Blackboard, Continental, Infinias, Isonas, Lenel 7.1 / 7.2, IS200, Open Options, Paxton, CCure, DSX, Gallagher, Maxxess, RBH Axiom, S2 en meer.
Meer weten over dit system of wilt u zelf een oplossing op maat? Neem gerust contact met ons op.