Panasonic Video Insight is het nieuwste op het gebied van bewakingstechnologie dat krachtige Enterprise VMS-functies integreert en kostenefficiëntie in één robuust systeem.

Met meer dan 25.000 actuele systemen  wereldwijd in de sectoren wetshandhaving, handel, onderwijs, gezondheidszorg en transport, blijft Video Insight u optimale oplossingen bieden om aan uw beveiligingseisen te voldoen.

Panasonic Video Insight

Panasonic Video Insight is de nieuwste bewakingstechnologie waarin krachtige VMS-functies, hardware-optimalisatie en kostenefficiëntie zijn geïntegreerd – allemaal in één robuust systeem.
Veel softwareproducten voor IP-videomanagement zijn tegenwoordig onnodig complex en hebben een opgeblazen infrastructuur – en ze zijn veel te duur om zelf aan te schaffen!
Video Insight biedt een eenvoudig te gebruiken videomanagementplatform met volledige plaatsbepaling en onbetwistbare gedetailleerdheid, waarmee de onderzoekstijd wordt verkort en u superieure algemene bescherming kunt leveren.

Deze krachtige VMS-oplossing registreert, beheert en bewaart videobewaking over een netwerk – op één of meerdere locaties – en ondersteunt een zeer uitgebreid scala aan IP- en analoge cameramodellen. De Security Management Software van Video Insight is de perfecte oplossing voor multi-faciliteitsconfiguraties zoals basisscholen, middelbare scholen, universiteiten, stadstoezicht, wetshandhaving, transport en MKB-bedrijven die schaalbare maar eenvoudig te gebruiken software nodig hebben.

Video Insight is de nieuwste bewakingstechnologie waarin krachtige VMS-functies, hardware-optimalisatie en kostenefficiëntie zijn geïntegreerd – allemaal in één robuust systeem.

Ongeëvenaarde voordelen met het nieuwe Video Insight 7!

De VMS-enterprisefuncties die u graag wilt hebben.

De Video Insight VMS heeft een breed scala aan robuuste functies die u zou verwachten in enterprisesoftware. Automatische failover, virtualisatie, Panasonic NVR-integratie, ROI (Region of Interest), SDK (Software Development Kit), plug-ins: LPR en FacePRO™/ inclusief integratie van gezichtsherkenning en toegangsbeheer

U kunt uw systeem onbeperkt schalenPanasonic Video Insight
Video Insight is ongeëvenaarde intuïtieve en robuuste videomanagementsoftware (VMS). Onze pure 64-bits VMS ondersteunt een recordaantal camera’s per server, onbeperkte schaalbaarheid, clientwerkstations, gebruikers met eenvoudige integratie in legacysystemen, gecentraliseerd beheer van het systeem en meer. Voeg één – of honderden – camera’s toe, waar dan ook in het netwerk of in de hele organisatie, ongeacht de geografische locatie en bijvoorbeeld ook erg interessant voor Camera beveiliging op industrieterreinen.

Lagere totale gebruikskosten (TCO)
Betaalbaarheid, flexibiliteit en een eenvoudig licentiemodel zijn wat Video Insight onderscheidt van de rest – wij bieden de meest kosteneffectieve enterprise-VMS-oplossing van allemaal. Met Video Insight v7 krijgen eindgebruikers een eeuwigdurende licentie die een breed scala aan bedrijfsfuncties omvat – allemaal inbegrepen zonder verborgen kosten.

Bewakingstechnologie blijft altijd vooruitgaan
Video Insight – Video Management Systems VMS Concept
Panasonic Video Insight is een robuust surveillancesysteem van enterpriseklasse dat is gebouwd met de principes van efficiëntie en eenvoud van bediening in het achterhoofd. Met een sterke betrokkenheid bij de beveiligingsindustrie brengt Video Insight krachtige bewakingstechnologie, geavanceerde functies, ongeëvenaarde flexibiliteit, een eenvoudig te gebruiken interface en lage totale eigendomskosten samen – alles in één gebundeld systeem.
Zorg dat u klaar bent voor de toekomst van beveiliging

Meer weten neem gerust contact met ons op.