Camera Beveiliging op het Industrieterrein word steeds belangrijker en ook onmisbaar bij het verhalen van schades & oplossen van misdaad, omdat er steeds meer ingebroken word bij kleine en grote bedrijfspanden.

Wij bieden diverse oplossingen op het gebied van camera beveiliging en eigenlijk kunt u ons wel specialist noemen op het gebied camera beveiliging, camera observatie voor bedrijfsterreinen / industrieterreinen die u zelf of door middel van een bedrijfscollectief kunt aanvragen. Wij helpen bedrijven en overheidsinstanties hier bij het adviseren voor de beste aanpak.
Wij proberen u een zo goed mogelijk beeld te geven van een onafhankelijk camera beveiligings advies. Wij ontzorgen u in dit cameraproject van a tot z, denken mee en geven u tips voor een passende oplossing.Camerabeveiliging industrieterreinen
Ook kunt u hierin kiezen voor het actief monitoren van de componenten zodat u niet voor verassingen komt te staan op het moment dat u de beelden nodig heeft.

Wij zorgen ervoor dat ieder camera beveiligings project een oplossing is zoals u die zou willen hebben. Zo denken wij ook mee in de maandelijkse kosten. Op bijvoorbeeld ons VMS systeem hoeft u jaarlijks geen licentie
kosten af te rekenen waar dit bij veel andere merken wel het geval is. Zo blijven de kosten ook op langere termijn betaalbaar ( door de lage TCO ( Total Cost of Ownership ) ) en overzichtelijk.
De oplossing voor industrieterreinen zijn uniek & altijd op maat! Op deze manier is het voor elk bedrijven terrein haalbaar om camera’s te plaatsen.

Voor camera beveiliging zijn er ook veel extra mogelijkheden zoals ANPR (Automatisch Number Plate Recognition) of ook wel LPR ( License Plate Recognition ) genoemd. Op deze manier worden de kentekens geregistreerd
die op dat oment het bedrijventerrein op zijn gegaan. Dit kunnen wij doen per camera maar kunnen we ook uitvoeren op gekoppelde systemen zodat het zoekbereik nog groter zal worden.
Wij kunnen op deze manier overzicht en LPR camera’s naast elkaar leggen om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de situatie op dat moment.

Voor de installatie van een VMS systeem zijn wij officieel bijvoorbeeld ook partner van o.a. Panasonic. Met bijvoorbeeld de Panasonic beveiligingscamera’s i.c.m.  Video Insight kunnen we innovatieve beveiligingsapplicaties installeren. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrole, kentekenregistratie, slagbomen, gezichtsherkenning.

camerabeveiligingindustrieterrein

Privacy
In de aanloop naar de uitvoering van de Camera Beveiliging is overleggen we altijd met de instantie over gebruik en hoe dit goed beschreven zal worden.
Naast de gebruikelijke zaken, zoals graafvergunningen en dergelijke, houden we ook rekening met zaken betreffende privacy. Zo word er altijd verwezen naar een protocol die geschreven moet worden voor het uitlezen van de camerabewaking.

Zo kan iemand altijd op verzoek of live de beelden bekijken.

Wilt u meer weten over het beveiligingen van uw pand of een industrieterrein? Neem gerust contact met ons op.

Misschien interessant voor u. Het project Camerabeveiliging op het industrieterrein in Nijverdal of bekijk ons concept Waakhond waar het platform nog wat meer word uitgelegd.