Panasonic beveiligingscamera’s / bewakingssystemen :
Panasonic-beveiligingsoplossingen streven er voortdurend naar om ervoor te zorgen dat onze producten vol zitten met de nieuwste, meest innovatieve technologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten en hun bedrijven maximaal kunnen profiteren van hun IP-beveiligings- / bewakingscamerasystemen.

Panasonic i-PRO Extreme.
Beveiligingscamera’s worden op grote schaal geïnstalleerd in openbare ruimtes om veiligheid en gemoedsrust te garanderen. Hier laten we zien hoe de superieure beveiligingscamera’s en oplossingen van Panasonic kunnen worden toegepast in verschillende gebruikssituaties.

Belangrijke punten van de Panasonic beveilgingscamera’s :

Extreme compressie :
Compressie van beeldgegevens met een hoge resolutie wordt gebruikt om de kosten van netwerkbandbreedte, gegevensopslag en serverbelasting te verlagen, terwijl de hoge kwaliteit behouden blijft.

H.265 / videocompressie + slimme coderingstechnologie
Door H.265 / videocompressie te combineren met Panasonic Smart Coding Technology wordt de bandbreedte verminderd met maximaal 95% * van conventionele H.264 / videocompressie. Dit beveiligingssysteem behoudt de kwaliteit van bewegende beelden en verlaagt de bandbreedte en opslagkosten.
* Waarde in geavanceerde modus. Het hangt af van de scène.

Intelligente gezichtscompressie :
De Panasonic beveiligingscamera’s bepalen automatisch welk deel van het beeldmateriaal belangrijk is, zoals bewegende objecten en gezichten van mensen, en wat niet.
De kwaliteit van de onbelangrijke delen van de afbeelding wordt verminderd zonder de kwaliteit van het belangrijke deel van de afbeelding in gevaar te brengen.
Dit systeem optimaliseert de datagrootte.
Naast de integratie van Panasonic Smart Coding in de conventionele GOP-besturingselementen, kan de verbeterde compressie-efficiëntie door Auto-VIQS en langdurige compressie in combinatie met Smart Facial Coding, die gezichten detecteert en de kwaliteit van alleen gezichten behoudt, het bestand drastisch comprimeren om de gegevensgrootte.

End-to-end oplossing voor gegevensbescherming van de Panasonic beveiligingscamera’s
End-to-End Data Encryption
– Ondersteuning van het volledige encryptie communicatie
– Camera encryptie opname on-the-edge

Vooraf geïnstalleerde DigiCert (voorheen Symantec) Certification
– Video sabotage detectie
– Communicatie encryptie

FIPS140-2 Level 1 CAVC * compliant
(Federal Information Processing Standaardisatie)
– Voor gebruik door federale / openbare veiligheid
* Geëvalueerd door WV-TW370P

Extreme gegevensbeveiliging:
Bied naast gegevenscodering en communicatiecodering veilige netwerktoegang tussen vertrouwde apparaten door middel van rigoureuze apparaatverificatie met apparaatcertificering en bereid je vervolgens voor op de dreiging van geavanceerde cyberaanvallen.

Extreme betrouwbaarheid:
Bereikt een hoog uithoudingsvermogen en een lange levensduur bij het opslaan van informatie, zelfs onder zware omstandigheden.

De NVR heeft een automatische failover-opnamefunctie om het verlies van opgenomen beelden van de panasonic beveiligingscamera’s als gevolg van een NVR-storing te verminderen.
In het geval van een NVR-storing, begint de standby-NVR automatisch met opnemen.
De standby-NVR neemt op in plaats van de defecte NVR, zonder dat beheersoftware nodig is.

Extreme Analyse:
Identificeer en verkrijg belangrijke informatie uit de Panasonic beveiligingscamera’s. Verbetering van de nauwkeurigheid en efficiëntie van het gehele systeem, vermindering van systeembelasting, lage kosten, lage hindernis. Iedereen kan profiteren van Analytics.

Voertuig zoeken oplossing
Vehicle Search Solution maakt gebruik van analysesoftware die op de server wordt uitgevoerd en die gebruikmaakt van deep learning en video met hoge resolutie die is vastgelegd via EXTREME Visibility-technologie (Intelligent Auto, Color Night Vision, enz.).
De analysesoftware maakt onderscheid tussen zes voertuigtypes en tien autokleurtypes, en onderscheidt ook acht richtingen op kruispunten.
De zoektocht naar het betreffende voertuig wordt ondersteund met behulp van de kleur en vorm van het voertuig en de richting waarin het op het kruispunt rijdt.

Extreme zicht:
Gecombineerd met de nieuwe 144dB verbeterde SD-mogelijkheden, kan deze hoogwaardige gezichtsdetectietechnologie het gezicht van een persoon duidelijk en automatisch identificeren.
Het biedt optimale gezichtsherkenning en kan zelfs in dynamische scènes of sterk tegenlicht.

Gezichtsherkenning met behulp van dieplearning.
Panasonic heeft deze deep learning-technologie toegepast in zijn gezichtsherkenningsproducten voor de beveiligingsindustrie. Dit heeft geleid tot de succesvolle ontwikkeling en commercialisering van de gezichtsherkenningstechnologie die de moeilijkheden van conventionele technologieën overwint.

Gezichtsherkenningssysteem
Wanneer de Panasonic beveiligingscamera’s een gezicht detecteren, sturen ze deze alleen de gezichtsopnamegegevens naar de server.
Dit vermindert de belasting van de hoofdserver van het systeem aanzienlijk en maakt het mogelijk dat één systeem plaats biedt aan maximaal 20 camera’s.
De accommodatie van zo veel camera’s maakt het mogelijk om een ​​dekking van meerdere camera’s te hebben die zich over een groot gebied uitstrekt, waardoor mensenstroompaden kunnen worden bepaald en gemakkelijk in realtime kunnen worden gevolgd.

Het gezichtsherkenningssysteem neemt de met de camera gemaakte gezichtsopnamen en vergelijkt ze met geregistreerde gezichten, laat een real-time alarm horen en toont vergelijkingsresultaten op een scherm wanneer er een match wordt gevonden.
Door de vergelijkingsresultaten te gebruiken om een ​​gezichtsopname te zoeken, is het mogelijk om de resultaten van elke camera als een tijdreeks weer te geven om de beweging van een persoon te identificeren en te volgen.
Bovendien is het mogelijk om opgenomen beelden te filteren op cameranaam en datum / tijd, en vervolgens de beweging van een betrokken persoon te bepalen door de alarmgeschiedenislijst te gebruiken om opgenomen beelden die aan een alarm zijn gekoppeld, opnieuw af te spelen.

Breed dynamisch bereik (WDR)
Panasonic’s Super WDR synthetiseert beelden met verschillende sluitertijden, je kunt zowel donkere als lichte gebieden zien.

Beeldkwaliteit
Een hoge beeldkwaliteit van deze Panasonic beveiligingscamera’s is erg belangrijk vanuit het oogpunt van criminaliteitspreventie.

Een mooie opdracht die wij mochten maken met Panasonic beveiligingscamera’s in die van de Gemeente Hellendoorn voor Bedrijvenpark ’t Lochter.
Meet weten over dit project of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.