Ai CameraBeveiliging

Maakt kostenefficiënte integratie van AI in bestaande CCTV-infrastructuur mogelijk voor vereenvoudigd intuïtief beheer op basis van edge-analyses.

Ons Multi-AI-systeem kan worden opgezet met meerdere Ai-applicaties zoals AI-VMD en AI Privacy Guard , evenals de drie nieuwe AI-applicaties die AI Face, AI People en AI Vehicle Detection zijn. Ze maken allemaal snel en eenvoudig zoeken naar beeldmateriaal mogelijk op basis van metadata. Deze toepassingen zijn perfect geschikt voor stadsbewaking en voor openbare veiligheid.
AI Face Detection maakt zeer nauwkeurige gezichtsdetectie mogelijk. De applicatie is zelfs effectief in omgevingen met weinig licht, plaatsen met tegenlicht en met gezichten die worden verdoezeld door maskers – vooral relevant in de huidige pandemie.

AI People kan kenmerken van het menselijk gezicht en kleding detecteren en classificeren in bruikbare categorieën zoals geslacht, leeftijd en kledingkleur. Deze gedetailleerde informatie kan vervolgens worden doorzocht om een ​​persoon gemakkelijk te identificeren.

AI Vehicle Detection kan kenmerken van voertuigen detecteren en classificeren, zoals voertuigtype en kleur. Daarnaast is de geluidsclassificatie die wordt opgepikt door externe microfoons, zoals autoclaxons, geweerschoten, geschreeuw of glasbrekend, als standaardfunctie aan het assortiment toegevoegd om AI verder te brengen dan het puur visuele.

Naast de AI-compatibele camera’s en applicaties, is een krachtige nieuw AI-gestuurd beveiligingsecosysteem gecreëerd waarmee bedrijven hun CCTV-infrastructuur naar een hoger niveau kunnen tillen en omdat deze systemen al compatibel zijn voor gebruik met marktleidende externe VMS-providers zoals Genetec, is het kostenefficiënt en eenvoudig om over te stappen op de AI-ficatie van de beveiligingsmarkt.