Onze gezichtsherkenningssoftware ( Face matching ) kan gezichten identificeren die moeilijk te herkennen zijn binnen de gangbare videobewakingstechnologie.
Deze situaties omvatten het lezen van gezichten in een hoek van maximaal 45 graden naar links of rechts of 30 graden omhoog of omlaag, met een nauwkeurigheid van 90% bij het detecteren van gezichten die gedeeltelijk verborgen zijn door een zonnebril of gezichtsmaskers.
Ons systeem heeft ook hoge nauwkeurigheidsuitlezingen in bijpassende gezichten gemaakt van pasfoto’s van maximaal tien jaar oud.

– Specifieke gezichten kunnen vooraf worden geregistreerd om een ​​alarm te verzenden wanneer ze worden gedetecteerd. De gezichten van terugkerende winkeldieven en gezochte criminelen, enz. kan in het verleden worden geregistreerd in het beveiligings- / bewakingssysteem voor gezichtsherkenning. Informatie kan ook worden gedeeld tussen gezichtsherkenningssystemen door generieke fotogegevens in het JPEG-formaat te importeren, etc. Alarmen kunnen de operator op de hoogte brengen door pop-ups op het scherm weer te geven, waarschuwingsgeluiden uit te zenden of de camera op de kaart te laten knipperen, enz.
– Gezichtsafbeeldingen kunnen worden gebruikt om zoekopdrachten uit te voeren. Gezichtsafbeeldingen van verdachte personen die op de verkoopvloer zijn gedetecteerd, kunnen bijvoorbeeld worden doorzocht om informatie op een tijdlijn bij te houden, inclusief hoe laat ze de winkel zijn binnengekomen en welke verkoopvloer ze hebben gepasseerd. Of verdachte personen na het binnenkomen van de winkel hebben winkeldiefstal, kan ook onmiddellijk worden opgezocht en gecontroleerd door het gezichtsherkenning beveiligings- / bewakingssysteem.

Face Matching – Geregistreerde gezichtsdetectie

Een van de grote voordelen van de gezichtsherkennings is het niveau van controle dat u vanuit een centraal beheerpunt krijgt.
Dankzij de directe verbinding tussen camera en server kunt u tot 20 camera’s op afstand tegelijkertijd beheren en inzicht verzamelen. Met gezichtsherkenning en visuele analyse door het systeem in realtime, heeft uw operator eenvoudig toegang tot alle opgenomen beelden met betrekking tot dat gezicht of die klant, via de GUI in hun bewakingssoftware.

– Wanneer het wordt gekoppeld aan geregistreerde personen, wordt het alarm voor gezichtsherkenning in realtime uitgevoerd en wordt een alarmgeschiedenis in de lijst weergegeven.
– Opgegeven schermafbeelding kan worden afgespeeld op de bedieningsmonitor door te dubbelklikken op een alarmgeschiedenis.

Niet-geregistreerde gezichtsdetectie (nieuwe functie): realtime detectie van mensen die NIET zijn geregistreerd.Gezichtsherkenningssoftware

– De instelling voor niet-geregistreerde gezichtsdetectie kan zowel voor Niet-geregistreerde gezichtsdetectie als voor geregistreerde gezichtsdetectie worden gebruikt
– De gezichtsherkenningsserver-software in niet-geregistreerde gezichtsdetectie-instelling verbindt maximaal 10 camera’s met de beste opnamefunctie met een enkele server, afhankelijk van het aantal passerende mensen en de bewaarperiode van het gezichtsbeeld.
– Gezichtsherkenningsserver-software in niet-geregistreerde gezichtsdetectie-instelling wordt uitgevoerd detectie van niet-geregistreerd gezicht na drie seconden verzamelt 30.000 geregistreerde gezichten na ontvangst van de gezichtsminiatuur op de gezichtsherkenningsserver.

Gezicht zoeken
De gezichtsherkenningssoftware werkt stil in uw systeem en verzamelt gegevens over elk gezicht dat het detecteert; deze gegevens worden vervolgens opgeslagen in een gemakkelijk toegankelijke database.
Een gebruiker heeft dan toegang tot deze database en krijgt de optie om een ​​bepaald gezicht te selecteren. Met deze functionaliteit kan de gebruiker ervoor kiezen om een ​​alarm te laten afgaan bij toekomstige detectie van dit onderwerp, of eenvoudigweg de bewegingen van een bepaalde persoon in chronologische volgorde te volgen door alle camera’s in het systeem.

– Gezichtsafbeeldingen die door de camera zijn gedetecteerd, worden opgeslagen en deze kunnen later worden doorzocht.
– Door het gezicht DB te doorzoeken, kunt u het resultaat van elke camera in chronologische volgorde weergeven en de bewegingslocus van personen vinden.
– Geef de camera of datum op in gedetecteerde gezichtsbeelden en geef het resultaat in de lijst weer in volgorde van overeenstemming.

Personen tellen, leeftijd en geslacht statistieken
De software beschikt ook over een analyse-gedeelte. In dit gebied krijgt een gebruiker de mogelijkheid om statistieken te analyseren, zoals mensen die tellen, en kan hij ook leeftijd en geslacht detecteren. Het systeem zal dan de relevante informatie op een toegankelijke manier weergeven.

– Tel mensen met een gedetecteerd gezicht en evalueer hun leeftijd en geslacht.
– Toon het resultaat op het scherm met statistische grafiek.
– De statistische gegevens kunnen worden opgeslagen als een CSV-bestand voor analytisch gebruik.

Hoge precisie
– De deep learning-technologie die in de nieuwe software wordt gebruikt verbetert de prestaties van gezichtsherkenning met maximaal 500% * 4 in vergelijking met conventionele systemen.
– Een uniek algoritme dat diep leren combineert, een methode voor machinaal leren, met een berekeningsmethode voor overeenkomsten die fouten onderdrukt, herkenning mogelijk maakt in situaties die moeilijk waren met conventionele gezichtsherkenningstechnologie, zoals wanneer het gezicht onder een hoek staat (tot 45 graden met de links of rechts of 30 graden omhoog of omlaag), gedeeltelijk verborgen met een zonnebril of een chirurgisch masker * 5 , of veranderd door veroudering.

Hoge precisie
– Met de iA-functie kunnen camera’s de scène automatisch detecteren en de instellingen automatisch optimaliseren om de detecteerbaarheid van de videobeelden te verbeteren. De camera detecteert automatisch de bewegende objecten, bewegingssnelheid, gezichten en lichtintensiteit (dag / nacht / koplampen) in video die meestal moeilijk te zien zijn door beweging van het onderwerp en tegenlicht, en optimaliseert de instellingen in realtime en legt meer vast optimale video van het onderwerp.
– De Best Shot-licentiesleutel die bij deze software wordt geleverd, kan worden geïnstalleerd op de netwerkcamera’s (afzonderlijk verkrijgbaar) om automatisch de geschikte foto’s voor gezichtsherkenning te selecteren uit de meerdere gezichtsfoto’s die zijn vastgelegd wanneer een persoon voor de camera passeert en verzend alleen die geselecteerde afbeeldingen naar de server. Hiermee kunnen afbeeldingen van hoge kwaliteit worden verzonden die geschikt zijn voor gezichtsherkenning zonder de server te belasten.

Systeemkostenreductie
– Bij conventionele gezichtsherkenningssystemen worden alle vastgelegde afbeeldingen naar de server verzonden en voert de server gezichtsherkenning en gezichtsherkenning uit, waardoor de hoeveelheid gegevensverwerking op de server wordt geconcentreerd. Systemen zijn meestal ook grootschalig vanwege de grote bandbreedte die nodig is om alle afbeeldingen te verzenden en de grote schijfruimte die nodig is om die afbeeldingen op te slaan.
– Door ons systeem te gebruiken dat dit product combineert met camera’s met de iA-functie, kunnen gezichten door de camera worden gedetecteerd en kunnen alleen de Best Shot-afbeeldingen die gezichten bevatten naar de server worden verzonden, waardoor de netwerkbelasting drastisch wordt verminderd en de noodzaak voor grote bandbreedte. Het uitvoeren van gezichtsherkenning op de server met behulp van de Best Shot-afbeeldingen vermindert de serverbelasting en de capaciteit van de harde schijf en maakt het mogelijk tot 20 * 6 netwerkcamera’s te verbinden met een enkele server.
– Met dit systeem is het niet langer nodig om de gegevensintensieve hoge resolutiebeelden naar een server te sturen, in tegenstelling tot conventionele systemen. Dit levert zeer nauwkeurige gezichtsherkenning terwijl het netwerkverkeer, de transmissiekosten en de netwerk kosten drastisch afnemen.
– Bij gebruik van het systeem met 10 of meer aangesloten netwerkcamera’s kunnen de kosten met ongeveer 40 tot 50% worden verlaagd in vergelijking met conventionele systemen die geen gebruik maken van de Best Shot-functie.

* Het aantal camera’s dat kan worden aangesloten, is afhankelijk van het aantal mensen dat de camera passeert en de bewaarperiode voor gezichtsbeelden.

Uitbreidbaarheid van het systeem
Eenvoudige batchregistratie van maximaal 10.000 gezichten is mogelijk met de standaard Server-software. Met de optionele gezichtsregistratie-uitbreidingsset kunnen tot 30.000 gezichten worden geregistreerd voor grootschalige voorzieningen.

Deze uiterst nauwkeurige software voor gezichtsherkenning beschikt over een kernmotor met ’s werelds hoogste gezichtsherkenningsprestaties.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wij adviseren u graag…..