Mondago Go Connect – Medicom CRM – CTI clienttoepassingen
Voor de hedendaagse bedrijven draait het creëren van het juiste communicatie- en samenwerkingsplatform om flexibiliteit, wendbaarheid en het vermogen om zich indien nodig aan te passen. Dit betekent dat bedrijven moeten weten hoe gemakkelijk het is om nieuwe technologie te integreren met de bestaande applicaties die ze dagelijks gebruiken. Met Mondago Go Connect maken wij de koppeling tussen uw CRM (bijvoorbeld Medicom) en uw telefonie oplossing.

Mondago CTI-clienttoepassingen bieden een standaardset telefonie-integratiefuncties die werkt met een groot aantal CRM-toepassingen, die samenwerken met de primaire telefoon- en pc-software van een gebruiker om de productiviteit
te verhogen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld zien wie er belt voordat ze de telefoon opnemen, snel een overeenkomend contactrecord laten verschijnen, een gespreksrecord schrijven of klikken om te bellen vanuit hun CRM / Business-applicatie.

We spreken pas van een CRM integratie als:Bellen met Mondago in Medicom
– Het kiezen van de tegenpartij echt vanuit de applicatie gebeurd.
– Er word gezocht in de contactgegevens (in de applicatie) naar de informatie van de beller. We noemen dit “previewen” omdat we de gebruiker toestaan ​​de details van de bellers te “previewen”.
– Er kan worden gezocht in de applicatie om adresboekfunctionaliteit te bieden.
– Indien de gegevens van de beller in de applicatie kan “poppen”. Dit item is het moeilijkst te bereiken en kost over het algemeen de meeste tijd om te schrijven.

Soms kunnen we echter ook bevestigen dat we een applicatie kunnen ondersteunen als de applicatie is ontworpen voor native telefonie-integratie en we kunnen het laten werken zoals de fabrikant het bedoeld heeft. Een voorbeeld zou zijn als de applicatie integratie ondersteunt met behulp van het “TAPI” -protocol.

VOORBEELDEN:

Een mooi voorbeeld is de integratie binnen de zorg sector waar men dagelijks veel gesprekken ontvangt. In deze sector is Pharmapartners druk bezig ook hier iedereen het zo makkelijk mogelijk te maken en is men er hier ook in geslaagd een koppeling met Mondago te realiseren.

PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. Samenwerking is de kern van dit bedrijf. PharmaPartners verbindt voor verbetering, samen met klanten en partners. Op bijvoorbeld verbindingen van Ezorg.

Binnen Medicom heeft de praktijk straks nog meer mogelijkheden met de koppeling van Mondago Go Connect. Zo word de integratie volledig in Medicom afgehandeld. Als er een telefoongesprek binnenkomt, dan stuurt de Mondago client een bericht richting Medicom. Het telefoonnummer van de patient zal dan automatisch worden gezocht in de database waarop de medewerker een popup ziet van de gevonden patiënt(en). In de popup zijn drie mogelijkheden:

– Geen match met patiënt. De medewerker van de praktijk kan dan de patiënt zoeken via de popup.
– Een enkele match met patiënt. De medewerker kan dan direct naar het dossier, direct naar de agenda (voor het maken van een afspraak voor deze patiënt), of zoeken naar andere patiënten, bijv. gezinsleden
– Meerdere matches: De medewerker kan dan een lijst met de gevonden patiënten openen of een losse zoekopdracht doen.

De Telefonie-integratie PharmaPartners

Over de koppeling binnen uw organisatie denken wij graag met u mee dus neem gerust contact met ons op.