Niek belt je terug

Niek is onze allround verkoop binnendienst en maakt graag een offerte op maat.

Panasonic Telefooncentrales

Legacy en Voip Telefooncentrales

Panasonic NS1000

Bedrijfscommunicatieservers moeten tegemoetkomen aan de eisen van het moderne bedrijfsleven. Ze moeten de communicatie vereenvoudigen en verbeteren, de kosten reduceren en de productiviteit verhogen. Tegelijkertijd moeten ze zo flexibel zijn dat ze kunnen worden aangepast aan de manier waarop de organisatie werkt. In de NS1000 Network Communications Server van Panasonic, die is ontwikkeld met het oog op die eisen, zijn hardware- en softwarecomponenten modulair geïntegreerd, zodat u een communicatiesysteem kunt bouwen dat is toegesneden op uw specifieke behoeften. De Panasonic NS1000 telefoocentrale is gebaseerd op SIP- en IP-technologie, met krachtige geïntegreerde componenten voor Unified Collaboration en Communicatie, zoals desktopprogramma’s, voip, voice messaging en een IVR-systeem (Interactive Voice Response), die er in combinatie met allerlei toestellen, accessoires er voor zorgen dat systemen kunnen worden aangepast aan alle communicatie-eisen van de bedrijven die positief willen groeien. De Panasonic telefooncentrales zijn dus overal inzetbaar.

Panasonic NS1000 telefooncentrale

Panasonic KX-NS700

De Panasonic KX-NS700 telefooncentrale oplossing voor geïntegreerde communicatie is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die vertrouwen op de reputatie van Panasonic telefooncentrales op het gebied van technologie van kwaliteit, zonder dat ze een hoog budget hebben. Dit is een klein systeem waarmee ook grote groei in de toekomst kan worden beheerst.De installatie en het onderhoud zijn eenvoudig, wat dit een voordelig legacy- en voip communicatieplatform maakt voor bedrijven met maximaal 250 gebruikers op één locatie. Het systeem kan flexibel worden geconfigureerd en uitgebreid en is daarmee het ideale alternatief voor cloudoplossingen.

Panasonic NS700

Panasonic KX-NS500

De Panasonic KX-NS500 telefooncentrale oplossing voor geïntegreerde communicatie is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die vertrouwen op de reputatie van Panasonic telefooncentrales op het gebied van technologie van kwaliteit, zonder dat ze een hoog budget hebben.De KX-NS500 beschikt over geavanceerde functies en begint vanaf 6 analoge netlijnen en 18 uitbreidingen, tot 288 extensies met een uitbreidings unit. KX-NS500 is ook een unified communicatiesysteem dat functies zoals mobile linking, geïntegreerde voicemail, voip, e-mail en instant messaging (chatten) ondersteunt.

Panasonic NS500

Panasonic KX-NS300

De Panasonic KX-NS300 telefooncentrale oplossing voor geïntegreerde communicatie is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven die vertrouwen op de reputatie van Panasonic op het gebied van technologie van kwaliteit, zonder dat ze een hoog budget hebben. De KX-NS300 beschikt over geavanceerde functies en gaat tot 92 extensies met een uitbreidings unit. KX-NS300 is ook een unified communicatiesysteem dat functies zoals mobile linking, voip, geïntegreerde voicemail, e-mail en instant messaging (chatten) ondersteunt.

Panasonic NS300

Panasonic Hybride PBX

KX-NCP Series

Panasonic Netwerk Communicatie Platforms (NCP)centrales zijn geavanceerde communicatie oplossingen die zijn ontworpen om ondernemingen door Unified Communications hun bedrijfscommunicatie met aanwezigheid verrijkte productiviteitstoepassingen te verbeteren en te stroomlijnen. Door de efficiëntere manieren van communicatie met zowel uw werknemers als klanten – staan de NCP platformen altijd en overal toegang tot een breed scala communicatie toepassingen door middel van slimme en gebruikersvriendelijke vaste en draadloze apparaten toe. Panasonic NCP telefooncentrales – laat ondernemingen hun klanten bereiken, effectief te dienen en te behouden. Klik hier voor meer info over de Panasonic NCP500 of de Panasonic NCP1000

Panasonic NCP

KX-TDE serie

De Panasonic KX-TDE OneNet IP PBX-serie telefooncentrales bestaan uit geavanceerde communicatieplatformen voor IP-netwerkomgevingen. De telefooncentrales ondersteunen SIP-connectiviteit voor pc’s en netwerken en biedt ondersteuning voor diverse IP-telefoons, maar ook voor digitale, analoge standaardtoestellen, digitale en ISDN-kanalen koppelt dit systeem aan een zakelijke toepassingsomgeving en u beschikt over een systeem waarmee u uw zakelijke communicatie in uw eigen tempo klaarmaakt voor de rest van de 21e eeuw. Kies voor een Panasonic telefooncentrale en u bent altijd bereikbaar. Klik hier voor meer info over de Panasonic TDE100 of de Panasonic TDE600

Panasonic TDE

KX-TDE600 KX-UDS124 Panasonic-KX-NS700 Panasonic NS1000 Panasonix KX-NSX1000 KX-NSX2000 KX-NCP1000

Niek belt je terug

Niek is onze allround verkoop binnendienst en maakt graag een offerte op maat.

Je vraagt 't Niek