De kans is groot dat de huidige kabel/koperverbindingen het steeds intensiever wordende dataverkeer in de toekomst niet meer aankunnen. Daarom investeert Cogas in de aanleg van een glasvezelnetwerk, want de capaciteit van glasvezel is vrijwel onbeperkt! Met een glasvezelaansluiting bent u klaar voor de toekomst!

Cogas Glasvezel heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst de enorme capaciteit: een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan. Daarnaast is het netwerk supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. U bent hierdoor altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit geldt voor tv-kijken, internetten én bellen. Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten die nog volop in ontwikkeling zijn.

ZAKELIJK SUPPORT
Wat u mag verwachten van een zakelijke provider is zakelijke support. Onze medewerkers weten wat belangrijk is voor uw onderneming: online én bereikbaar blijven.

LAGE MAANDBEDRAGENCogas glasvezel bedrijven
De glasvezel verbinding moet niet alleen stabiel, betrouwbaar en veilig zijn maar ook voordelig geprijsd zijn. Wij proberen altijd de snelste verbinding te leveren tegen de laagst mogelijke prijs op uw locatie.

ZELF TE MANAGEN
U bent zelf heer en meester over uw eigen Cogas verbinding. U bepaalt zelf welke router of firewall u aansluit op uw verbinding. Wel zo makkelijk!

ALTIJD VERBONDEN
Dat is ons streven voor de Cogas verbindingen die wij leveren. Ook wij kunnen ons geen dag zonder internet indenken en zorgen er daarom voor dat onze uptime zo hoog mogelijk is.

BETROUWBAAR EN VEILIG
Niks belangrijker aan een internet verbinding dat hij stabiel, betrouwbaar en veilig is. Zakelijk glasvezel via Cogas is bewezen stabieler, betrouwbaarder en veiliger dan alle andere type verbindingen.

Meer informatie nodig of zou u willen weten wat wij u kunnen bieden op het Cogas Glasvezel netwerk dan kunt u contact met ons opnemen.

Recent project: Glasvezel bedrijventerrein ’t Lochter