Ons uniek WiFi-concept is een oplossing waarmee je internet, televisie en multimedia distribueert over een stabiele en toekomstvaste netwerkinfrastructuur. Dat maakt het geschikt voor recreatieparken, campings en andere plaatsen waar gasten gebruik willen maken van internet en multimedia.

Wij leveren een met small multicell technologie een groot aantal access points, waardoor minder gebruikers per access point worden afgehandeld. Dit leidt tot een lagere belasting van je netwerk en levert vervolgens een stabiele en snelle verbinding op. En zijn er speciale evenementen die via smartphone, tablet, PC of TV gevolgd worden? Dan biedt onze oplossing verrassende flexibiliteit. Denk eens aan een WK of EK tijdens zomerperiodes.

Als groot of klein recreatiepark biedt je je gasten:
* Stabiel en toegankelijk internet met bandbreedtemanagement
* TV en media op traditionele, digitale en streaming gebaseerde diensten
* Verrassende flexibiliteit met betrekking tot speciale evenementen
* Weinig tot geen zichtvervuiling door masten of kasten
* Verhoging van klanttevredenheid

DE HUIDIGE SITUATIE
Je probeert met zo min mogelijk WiFi-spots zoveel mogelijk gasten te bedienen, maar je ziet dat dit ten koste gaat van zowel de dekking als de stabiliteit van het internet.

Wanneer veel gasten het internet tegelijkertijd bezoeken, raken de betreffende WiFi-spots overbelast. Als de afstand tussen WiFi-spots ook nog eens te groot is, valt de verbinding met het internet bovendien volledig weg. Daar heeft iedereen last van.

Wist je dat mobiele apparaten zoals laptops en smartphones vaak niet krachtig genoeg zijn om over grote afstanden een signaal terug te sturen? Hierdoor ontstaat er een slechte verbinding. Deze situatie zorgt voor veel ergernis; bij je gasten én bij jou, toch?

GEWENSTE SITUATIE
Voor een stabiel en dekkend WiFi-netwerk maken wij gebruik van small multicell technologie. Met zoveel mogelijk WiFi-spots wordt een netwerk gecreëerd en door de korte afstanden is sprake van een betere dekking. Het wegvallen van verbinding is verleden tijd!

Het grote aantal WiFi-spots zorgt voor een lager aantal gasten per WiFi-spot. Resultaat: Deze raken niet meer overbelast waardoor iedereen een stabiele verbinding met het netwerk heeft.

Databeheer & management
U controleert en beheer je de bandbreedte waardoor het netwerk stabiel blijft. Resultaat: een optimale en ergernisvrije gebruikerservaring. Het toegangsbeheer is eigentijds en flexibel in te richten, bijvoorbeeld met toegangsmethodes zoals social login (Facebook, Twitter, Instagram, Google), of vouchers, iDeal of PayPal.

Waarom deze oplossing?
Over WiFi-netwerken is al heel wat gezegd en geschreven en het oplossingsaanbod is groot. Met ruim 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van netwerkinfrastructuren onder de paraplu van onze leveranciers, kent onze oplossing de uitdagingen en valkuilen van WiFi-netwerken.

De gebruikte concepttechnologie is bewezen, toekomstvast en modulair uit te breiden. Tevens biedt het een gegarandeerde functionaliteit en borging van specificaties. Bij gebruik van je bestaande (coax)infrastructuur is weinig tot geen graafwerk nodig, waardoor de impact van je investering gering blijft. Mocht je later alsnog besluiten om je (coax)netwerk te vervangen door een glasvezelnetwerk, dan blijf je apparatuur bruikbaar.