Helaas hebben wij niet genoeg deelnemers gevonden en is daarom de inschrijving beeindigd

Na het succes in Nijverdal nu ook betaalbaar snel glasvezel voor Rijssen.

De kans is groot dat de huidige kabel / koperverbindingen het steeds intensiever wordende dataverkeer in de toekomst niet meer aankunnen. Daarom denken wij mee in een nieuw glasvezel netwerk. Waar de glasvezel voorheen een dure maandelijkse last was kunnen we deze in Rijssen op het industrieterrein nu tegen een zeer scherpe prijs aan u leveren zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Allereerst de enorme capaciteit: een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan. Daarnaast is het netwerk supersnel en ongevoelig voor storingen of vertraging. U bent hierdoor altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit geldt voor werken in de cloud, internetten, bellen en tv kijken. Het glasvezelnetwerk leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei nieuwe, interactieve diensten die nog volop in ontwikkeling zijn.

LET OP DE LAGE MAANDKOSTEN
De glasvezel verbinding moet niet alleen stabiel, betrouwbaar en veilig zijn maar ook voordelig geprijsd zijn. Wij proberen altijd een snelle en betrouwbare verbinding te leveren tegen de laagst mogelijke prijs op uw locatie. Met een tarief van € 99,- per maand excl. btw heeft u al een super snelle internetverbinding incl. internetdienst van 100 Mbit ( 500 MB  – 115,-  –  1000MB voor 135,- ).
De aansluitkosten van € 700,- heeft u zo terug verdiend, omdat de contractduur bij zakelijk glasvezel normaal minimaal 3 jaar is.

ALTIJD VERBONDEN
Dat is ons streven voor de glasvezelverbindingen die wij leveren. Ook wij kunnen geen dag zonder internet en zorgen er daarom voor dat onze up-time ook in Rijssen zo hoog mogelijk is.

BELLEN / VOIP
U kunt er ook voor kiezen om uw telefoniedienst bij ons onder te brengen. U kunt al via ons bellen vanaf € 5,- ex btw per maand voor een onbeperkt aantal gelijktijdige gesprekken (excl beltikken).

BETROUWBAAR EN VEILIG
Er is niks belangrijker dan een stabiele, betrouwbare en veilige internetverbinding. Kies daarom voor een zakelijke glasvezelverbinding die zich al bewezen heeft.

Helaas hebben wij niet genoeg deelnemers gevonden en is daarom de inschrijving beeindigd

 

 

Rijssen

 

Beeindigd

Inschrijving beeindigd

Misschien interessant voor uw: Camerabeveiliging t Lochter in Nijverdal

Call Now Button