Varweg uit de Krim kiest ook voor de oplossingen van Doornenbal Telecom & ICT.

Over Varweg:
Spanning en sensatie! Dat is het doel van menig evenement. Voor de sensatie doet u een beroep op entertainers, zangers, sportmensen of standhouders. De juiste spanning mag u verwachten van de installatievakmensen van Varweg. Ieder zijn vak.

Hoe bouwen wij die spanning op?
Allereerst nemen we de locatie in ogenschouw, ter plekke of vanaf een bouwtekening. Dan maken we een betrouwbare inschatting van de benodigde apparatuur, materialen en mankracht. Ook het overleg met de diverse nutsbedrijven (zoals onder andere Essent, Nuon en Rendo) nemen we desgewenst voor onze rekening. Onze jarenlange ervaring in het vak maakt ons tot de deskundige gesprekpartner die winkeliersverenigingen, gemeentelijke verpachters en evenementenbureaus van u verwachten.

Veilig…
Wij beschikken over een reeks van professionele technische voorzieningen. Daarmee bouwen we in korte tijd degelijke installaties op, functioneel en veilig. Varweg is een (door de overkoepelende federatie van energiebedrijven EnergieNed) landelijk erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. Een veilig idee.

Op maat …
Geen evenement is gelijk. Voor bezoekers of deelnemers is dat juist het verrassende. Maar voor u als organisator kan het best lastig zijn. Ons modulair opgebouwd installatiesysteem stroomlijnt alle energievoorziening, van aggregaat tot stekkerdoos. Vertrouw op Varweg’s standaard deskundigheid in flexibele oplossingen. Overtuig uzelf op stroomvoorziening.


En decoratief!
M
et name op het gebied van feestverlichting hebben we een naam hoog te houden in zowel functionele als decoratieve verlichtingsinstallaties. Winkelstraten, feestterreinen en manifestaties krijgen meer glans met onze sfeerverlichting. Informeer naar de mogelijkheden of kijk op verlichting.

Categorieën: Projecten