Vakantiepark & Partycentrum Mölke uit Rijssen kiest wederom voor onze telefonie oplossingen.

Over Vakantiepark Mölke:

In 1973 begonnen Gerrit en Fenna van de Maat aan hun eigen camping in Zuna. Op de ouderlijke gronden van de Familie van de Maat werden de eerste kampeerplaatsen van de camping aangelegd en werd de toenmalige “oude deel” van de boerderij omgevormd naar de kantine voor de camping. In de jaren 70 kwamen ook de eerste gasten naar Camping ‘ t Mölke met hun eigen stacaravan en zo ontstond er een camping met kampeerplaatsen en een terrein voor stacaravans.

40 jaar Mölke
Op “de deel” van de oude boerderij werd een kantine gemaakt voor de camping maar al spoedig kwamen buurtbewoners er hun verjaardag of familiefeest organiseren.

Bert & Ria kwamen aan het roer
In 1981 kwamen Bert en Ria van de Maat aan het roer in Zuna, zij bouwden de toenmalige camping uit. De kantine werd uitgebreid met een keuken en later met een snackbar voor de campinggasten. In 1988 werd er een grote stap gezet, door de eerste zaal van het huidige partycentrum te bouwen. Een voor die tijd vernieuwende zaal die in twee gedeeltes opgedeeld kon worden, waardoor er naast de bar, een zaal ontstond voor feesten, diners en andere bijeenkomsten. De zaal kreeg bekendheid doordat men er zowel in de winter als zomer binnen kon barbecueën.
Molke vanaf boven
De eerste binnenspeeltuin

Als spoedig werd een tweede uitbreiding gedaan en werd het 2e gedeelte van het partycentrum gebouwd in 1994. Een royaal binnenterras met enkele kleine zaaltjes, een uitgebreide receptie met winkel en de eerste binnenspeeltuin van Nederland werd een feit. De centraal gelegen binnenspeeltuin trok veel bekijks en bleek de reden te zijn een feestje te organiseren bij Mölke. Want als de kinderen tevreden zijn en zich kunnen vermaken, is het feest geslaagd.
Mölke hield al die jaren vast aan het standpunt om alle catering vers te bereiden uit eigen keuken, het assortiment werd uitgebreid met steengrillen, glasgrillen en telkens werd er ingespeeld op vernieuwende gerechten waardoor gasten telkens iets verrassends beleefden. Naast de binnenactiviteiten kwamen er tal van buitenactiviteiten waar gasten zich mee konden vermaken, kano’s, een eigen rondvaartboot, spooktochten, klootschieten en boogschietbanen. Al spoedig was er meer behoefte aan zaalruimte en in 1996 werd een derde zaal gebouwd aan de waterzijde welke aansloot bij de nieuwe haven voor de fluisterboot. Hier werd ook een terras aan het water gemaakt voor een warme zomerdag of een zwoele zomeravond.

Kindvriendelijk uit eten
In 2008 werd het huidige Dinercafé & Pannenkoeken ingericht als à-la-carterestaurant. Dit restaurant is het gehele jaar geopend en grenst ook aan de binnenspeeltuin. In 2009 werd de huidige “Reggezaal” geheel vernieuwd en voorzien van een modern interieur.

bowlen

LED’s GO Showbowling
In 2012 werden de bowlingbanen aangelegd, in een nieuwe grote kelder ook grenzend aan de spil van het partycentrum “de binnenspeeltuin”. 4 witte bowlingbanen met unieke LED-verlichting, lasershow en videoclips en natuurlijk een gezellige bar!
Partycentrum Mölke is een begrip geworden in de omgeving door de juiste combinatie van een gezellige veelzijdige horeca-uitspanning met volop binnen- en buitenactiviteiten voor jong & oud. Door creatieve combinaties te maken met de vele mogelijkheden, kan er altijd worden ingespeeld op de wensen van de gasten.


3e generatie

Mölke is een allround recreatie- en horecabedrijf met tal van faciliteiten. Een prachtige camping met royale kampeerplaatsen, comfortplaatsen met privé sanitair en diverse bijzondere verhuuraccommodaties zoals de Reggehooibergen. Nu beschikt Mölke over bijna 70 comfort kampeerplaatsen, 125 jaarplaatsen en 80 verhuuraccommodaties. Heden werken op het vakantiepark & partycentrum 14 vaste en 25 flexibele medewerkers die het hele jaar klaarstaan om de gasten een fantastische tijd te laten beleven in Zuna. Ook de derde generatie Van de Maat werkt al een aantal jaren in het bedrijf. Dochter Denise is hoofd van het Vakantiepark en zoon Rutger werkt voornamelijk in de vakanties op allerlei afdelingen.

Mölke is een echt familiebedrijf waar gasten al sinds 1973 gastvrij worden ontvangen. Meer weten? bekijk de website via molke.nl