Urban Iki kiest voor onze Telefonie diensten:

Urban Iki is het nieuwe merk fietsstoeltjes voor hippe ouders en kids! Dutch Design, hoogstaande kwaliteit en veiligheid uit Japan én een betaalbare prijs.

⭐ iF gold award 2019 WINNER
⭐ German Design Award 2019 WINNER
⭐ Red Dot Design 2019 WINNER

Urban Iki

Betaalbaar fietsen met het gezin zonder compromissen. Veiligheid, kwaliteit, design, functionaliteit en betaalbaarheid gaan samen! Daarom brengt Urban Iki het beste Dutch Design met slimme technologie uit Japan.

Urban Iki zijn populaire fietsstoeltjes voor een goede prijs. De voorzitjes en achterzitjes hebben een hele leuke originele en urban look waardoor beide types fietsstoeltjes er trendy en uniek uit zien! Aan veiligheid en comfort is zeker gedacht: uiteraard voldoen alle Urban Iki kinderzitjes aan de Europese veiligheidsnormen voor fietszitjes en wil je net wat meer halen uit jouw Urban Iki fietsstoeltje? Neem dan een kijkje bij accessoires voor een extra adapter, windscherm, stuurtje of slot.

De Urban Iki fietsstoeltjes zijn ‘Click & Go’ te monteren. Dit doet u gemakkelijk zelf, in minder dan 5 minuten. Dit montagesysteem geeft u bovendien de mogelijkheid om het fietsstoeltje ook in een paar seconden weer van uw fiets af te nemen.  Maak kennis met Iki. Wanneer u deze fietsstoeltjes bekijkt, begrijpt u wat wij bedoelen!

Meer weten? Bekijk de website van UrbanIki
Categorieën: Projecten