TOPIC Creatieve Communicatie in wierden kiest voor de telefonie oplossing van Doornenbal Telecom.

Over Topic CC:

Historie
In 1989 startte Willemke Wieringa onder de naam Zwart Op Wit Teksten en Projecten met tekstwerk voor diverse opdrachtgevers. Zij is gespecialiseerd in long copy, met name voor boeken, tijdschriften en brochures.

1991: Topic Creatieve Communicatie
Na enige jaren zowel freelance als in vaste dienst te hebben gewerkt als tekstschrijver/ conceptontwikkelaar, trad Johan ten Brinke in 1991 toe tot het bedrijf. De naam werd veranderd in Topic Creatieve Communicatie en het bedrijf ontwikkelde zich tot een breder georiënteerd communicatiebedrijf.

Eén van de groteren in Oost-Nederland
Op dit moment hoort Topic tot de grotere communicatiebureaus in Oost-Nederland en bedient een breed scala opdrachtgevers, zowel binnen als buiten de regio.

Men zorgt ervoor dat uw communicatie concreet vorm krijgt in folders, magazines, sites, catalogi, advertenties enzovoort. Van idee tot eindproduct of alleen het creatieve deel.
vakmanschap. De basisvaardigheden hebben ze in huis: concept, tekst, ontwerp, prepress en webdesign. Verder werken ze graag samen met andere creatieven, marketeers en communicatie-specialisten.

no nonsense
Geen kapsones, geen dure auto’s, geen marmeren tafels of design stoeltjes. Ze steken al hun creativiteit en energie in uw opdrachten. Daar staan ze voor. Daar mag u ze op aanspreken.