Eind vorig jaar hebben wij een glasvezel bundel actie gemaakt voor het industrieterrein in Nijverdal. Timmerbedrijf Berendijk was afgelopen week de eerste van de vele aansluitingen die nog zullen volgen op het Bedrijvenpark ’t Lochter in Nijverdal. Men heeft kozen voor een snelle internet verbinding en wij mochten ze meteen voorzien van een nieuwe telefonie oplossing.

Over Timmerbedrijf Berendijk:

Hoe het allemaal begon …
In 2011 begon het avontuur. Johan Berendijk werkte al jaren in de timmerindustrie. Hout is echt zijn passie en daarom maakte Johan de keuze om voor zichzelf te beginnen. Zoon Brendan zag het avontuur van z’n vader wel zitten en samen zette zij Timmerbedrijf Berendijk Nijverdal op. Johan en Brendan zijn verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en samen met een team vol vakmensen staan ze graag voor u klaar!

Maatschappelijk betrokken
Timmerbedrijf Berendijk is maatschappelijk erg betrokken. Naast professionele vakmannen hebben wij ook Wajongers in dienst met ervaring in de houtbranche. Door de prettige samenwerking is er een aangename en leuke werksfeer. Hierdoor kan iedereen erg nauwkeurig werken. Daarnaast zijn wij als timmerbedrijf ook maatschappelijk betrokken door enkel duurzame materialen te gebruiken bij onze productie.

Wat maakt Timmerbedrijf Berendijk uniek?
Als timmerbedrijf gaan wij voor flexibiliteit, snelheid, concurrerende prijzen, maar vooral voor kwaliteit. Daarnaast leveren wij niet alleen aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Al onze producten zijn volgens de KOMO voorschriften. Een keuze voor ons betekent kiezen voor: flexibiliteit, duurzaamheid en uitstekende service.

Voor meer ideeën, nieuws, foto’s en verhalen klik hier voor de Facebook pagina.

Wil je mer weten over glasvezel? Neem dan even contact met ons op.