Nexus Infra uit Nijverdal kiest voor onze ICT diensten.

Meer over Nexus Infra :

Nexus staat voor verbinden

Nexus Infra gaat door op de weg, zoals die door de Noord Nederlandsche Wegenbouw Maatschappij en later Ballast Nedam Infra zijn ingeslagen. Daarbij gebruik makend van de meer dan 75 jarige historie en ervaring. Ze zijn dan ook zeer bekend met de omgeving, spreken de taal en kennen de mensen.

Nexus Infra is een jong, dynamisch wegenbouwbedrijf met korte lijnen zodat men efficiënt en concurrerend kan werken. Ze werken oplossingsgericht en komen afspraken na. Toch moet u ons in de eerste plaats inschakelen voor blijvende kwaliteit. Ze zeggen daar ook: “de ergernis van de slechte kwaliteit duurt voort als de vreugde over de lage prijs al lang verdwenen is”.

Nexus Infra werkt met een vaste kern, goed opgeleide en betrokken vakmensen met daar omheen een flexibele schil van betrouwbare onderaannemers, ZZP’ers en leveranciers. ‘Collega’s’ waarmee wij al jaren constructief samenwerken.

Ze vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en te garanderen. In het streven naar continue verbetering van de organisatie en de kwaliteit van het door ons geleverd werk, bieden wij de gelegenheid aan onze medewerkers om hun kennis en vakkundigheid door opleidingen en cursussen te verbreden. Uiteraard zijn ze ISO9001 en VCA** gecertificeerd.