Green-Line B.V. kiest voor onze Telefonie en IT oplossingen.

De kracht van Green-Line is maatwerk: productie en montage in eigen beheer. Dat geldt niet alleen voor de kunststof kozijnen, deuren en ramen maar ook voor de dakkapellen, serres en erkers. Uw voordeel? Ongekend veel mogelijkheden om uw woning te verfraaien.

Maatwerk: verrassende mogelijkhedenGreenline
Naast kwaliteit in werk, vinden ze bij Green-Line de kwaliteit in de samenwerking met u net zo belangrijk. En dat merkt u al wanneer u met ze kennismaakt. Een goede voorbereiding, zorgvuldig overleg en een duidelijke offerte.

Op het moment dat u uw wensen aan hen voorlegt, zult u zien dat er vaak verrassend veel mogelijkheden zijn. Eén ding staat vast; het resultaat is altijd vakwerk van deze tijd. Of het nu gaat om kunststof kozijnen op maat, een dakkapel, serre of nieuw- en verbouw van uw woning.

Kennismaken met Green-Line?
Heeft u bouwplannen en/of specifieke wensen? De vakmensen van GreenLine gaan graag voor u aan de slag. Kom gerust langs in de showroom, neem contact met ze op via (0548) 541919 of stuur ons een e-mail voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Naast de reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.