De 5 sterren ANWB Top camping 2017 Noetselerberg in Nijverdal kiest voor de telefonie oplossingen van Doornenbal Telecom.
Met de nieuwe Panasonic oplossing konden oude toestellen weer gebruikt worden en kan men de klanten nog beter van dienst zijn.

Waar komt het nog voor dat je geen auto’s, treinen of ander lawaai hoort? Op de Sallandse Heuvelrug! Hier heerst nog echte stilte.
De camping grenst direct aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied met veel afwisselingen: heide, heuvels, vergezichten, loof- en naaldbossen. De Sallandse Heuvelrug heeft een van de grootste aaneengesloten droge heide gebieden van west Europa.  Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, maar ook joggen en mountainbiken is hier een uitdaging!

Camping noetselerberg
De camping ligt aan het fietsknooppuntsysteem, vanaf nummer 58 kun je alle kanten op! Je ziet de dorpen in de omgeving, platteland en natuurlijk het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.
Ook zijn er prachtige gemarkeerde wandelroutes in het Nationaal Park. Tevens ligt de camping vlak aan de route van het Pieterpad.
Dichtbij de camping starten 2 mooie, uitdagende ATB/MTB routes.
Vele gasten bruiken het gebied ook om heerlijk hard te lopen!

Vanaf de camping wandel je in ongeveer een kwartier naar Nijverdal, een gezellig plaatsje waar je lekker kunt winkelen of een terrasje kunt pakken.

Geert en Martine Hoekjen runnen de camping en Bert-Jan Hoekjen is de chefkok van de Bistro.
Geert en Martine wonen op de camping samen met hun zonen Guido en Floris. Bert-Jan woont in Wierden, samen met Dini en dochter Merle.

Bij de receptie werken 4 dames: Mariët, Gea, Gertrude en Martine. Gertrude doet de administratie en de andere dames helpen je aan de balie. Daarnaast helpen zo’n 50 medewerkers gedurende het seizoen! Schoonmakers, medewerkers van het zwembad, Bistro, zwembad, recreatieteam etc. etc.