Ankersmid uit Nijverdal kiest voor onze telefonie / internet oplossingen.

Over Ankersmid
De Ankersmid Group heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van analytische oplossingen voor gas- en vloeistof meetsystemen, evenals voor laboratorium instrumenten. De expertise van de Ankersmid groep varieert van het verstrekken van betrouwbare en robuuste gasmeetsystemen en diensten voor zowel proces- en emissiemetingen tot cutting edge wetenschappelijke instrumenten. Ankersmid expertise omvat systeem engineering, systeemintegratie en dienstverlening en onderhoud van proces gastoepassingen. Met BIEM de Ankersmid groep biedt ook ISO 17025 (scope L365) Nederlandse accreditatie voor gecertificeerde emissiemonitoring en rapportage op contract basis.

Ankersmid Process
Bij Ankersmid hebben ze een geschiedenis van meer dan 30 jaar in gasconditionering, systeembouw en in-line analysers. De groep heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten en professionele diensten. In 2008 lanceerden we Ankersmid’s nieuwe generatie van de gasconditionering om hun systemen en de kwaliteit te verbeteren. Om dit te benadrukken veranderde de naam van M & C Indumation in Ankersmid Process. De portfolio omvat het volledige gas analyse assortiment, evenals natte analyse, zoals online viscositeit, troebelheid en olie in water analysers. Ze hebben een zeer breed scala aan service analyzers van andere merken.

Ankersmid Lab
Met het complete pakket van proces analyzers en luchtbehandeling hebben we een nauwe band met laboratorium analyse-instrumenten. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van milieu, farmaceutische, chemische, voedsel en fysische analyse kunnen ze een grote hulp bieden in het adviseren van uw laboratorium technieken en toepassingen. Ze hebben de beste apparatuur voor pH, ISE, geleidbaarheid, refractometer, smeltpunt, microscopie, polarimetry en kwik metingen.

Ankersmid Biem
BIEM biedt klanten de service van het uitbesteden van de emissie rapportage die is vereist door de wet. BIEM’s deskundigheid zorgt ervoor dat klanten altijd raporteren conform de laatste eisen, terwijl de flat-fee dienst zowel investeringen in de analytische apparatuur en uitgaven voor onderhoud elimineert. BIEM is IS0-17025 geaccrediteerd door de RvA onder RVA scope L365 “en biedt een compleet scala aan diensten voor de periodieke controle van de energie, proces of milieumetingen.