Alphega Wierden kiest voor de telefonie oplossingen van Doornenbal Telecom & ICT.

Over Alphega:

Alphega apotheek wil tot de beste apotheken van Nederland behoren. Met aantoonbare kwaliteit van farmaceutische zorg die je herkent en erkent. Alphega apotheek streeft een hoog kwaliteitsniveau na. Daarom werkt men voortdurend aan verbeteringen.
Alphega Wierden
Kwaliteitszorgsysteem
Alle werkzaamheden in de apotheek zijn vastgelegd in een kwaliteitszorgsysteem. Het doel hiervan is dat de apotheekmedewerkers alle werkzaamheden op gestructureerde wijze uitvoeren, zodat de geleverde kwaliteit constant is. Jouw opmerkingen, wensen en klachten zijn waardevol om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te optimaliseren. Heel fijn als je deze kenbaar maakt via je eigen apotheek. De adressen vind je hier.

Kwaliteitscertificaat
Het ISO 9001:2008 of HKZ-certificaat wordt door een onafhankelijke instantie uitgereikt. Het kwaliteitszorgsysteem wordt daarvoor aan de hand van objectieve criteria getoetst.
Het certificaat is een kwaliteitskeurmerk dat door patiƫntenverenigingen, zorgverzekeraars, artsen, specialisten en apothekers wordt erkend.

Procesverbetering
Het behalen van een kwaliteitscertificaat is geen einddoel. Elke drie jaar moet een Alphega apotheek opnieuw examen doen voor behoud van het certificaat. Door verbeteringen vast te leggen in het kwaliteitszorgsysteem, wordt de kwaliteit gewaarborgd en worden de belangrijkste knelpunten in de apotheek in kaart gebracht om te verbeteren.

Naar de website van Alphega Wierden.

 

Categorieƫn: Projecten