Niek belt je terug

1307Vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op.

CAI Systemen

De functies van de Centrale Antenne Installatie (CAI) zijn de laatste jaren sterk veranderd. Zo kon u vroeger alleen radio en televisie kijken maar tegenwoordig sturen wij ook internet, belverkeer en het complete cameratoezicht van uw bedrijf of vakantiepark via cai en/of glasvezel systemen.

Ook indien er geen glasvezel of cai systeem als bron aanwezig is op het park kunnen wij doormiddel van een schotel systeem een complete oplossing voor u maken naar uw wensen.

Retourgeschikt:
Tot voor kort was er weinig grip op de interne gebouw- en de woninginstallaties. Dit was ook niet nodig, omdat bij distributienetwerken, de kabelexploitant geen ‘last’ heeft van slecht aangelegde interne CAI-systemen.

Bij retourverkeer is dit echter een ander verhaal. De interne gebouw- of woninginstallatie is in feite de bron voor het retourverkeer. Wanneer deze niet voldoet, kunnen er een hoop problemen ontstaan bij retourverkeer, met name wanneer u veel retouraansluitingen tegelijk heeft. Als daar een deel van niet goed van functioneert, kan dit invloed hebben op het gehele systeem.

Wij brengen uw systeem in kaart en adviseren u daarin graag.

Je vraagt 't Niek