De functies van de Centrale Antenne Installatie (CAI) zijn de laatste jaren sterk veranderd. Zo kon u vroeger alleen radio en televisie kijken maar tegenwoordig sturen wij ook internet, belverkeer en het complete cameratoezicht van uw bedrijf of vakantiepark via cai en/of glasvezel systemen.

Ook indien er geen glasvezel of cai systeem als bron aanwezig is op het park kunnen wij doormiddel van een schotel systeem een complete oplossing voor u maken naar uw wensen.

Retourgeschikt:
Tot voor kort was er weinig grip op de interne gebouw- en de woninginstallaties. Dit was ook niet nodig, omdat bij distributienetwerken, de kabelexploitant geen ‘last’ heeft van slecht aangelegde interne CAI-systemen.

Bij retourverkeer is dit echter een ander verhaal. De interne gebouw- of woninginstallatie is in feite de bron voor het retourverkeer. Wanneer deze niet voldoet, kunnen er een hoop problemen ontstaan bij retourverkeer, met name wanneer u veel retouraansluitingen tegelijk heeft. Als daar een deel van niet goed van functioneert, kan dit invloed hebben op het gehele systeem.

Wij brengen uw systeem in kaart en adviseren u daarin graag.