Eind vorige jaar had Lebera een mooie actie (zoals hieronder nog te zien is) die wij toen met jullie mochten delen.

De Deelnemers ontvingen een Valencia CF trainingstenue, bidon en diploma. Daarnaast kon 1 deelnemer per locatie in Nederland een weekend Valencia met o.a. stadion
tour in Estadio Mestalla en een meet & greet met de spelers van Valencia CF waar Laura Rosenkamp een van de gelukkigen was.
Ivm het toen opkomende Corona virus ging helaas de meet en greet niet door, maar heeft men wel een ontzettend leuk weekend gehad.

Afgelopen week kregen wij wat leuke foto’s toegestuurd van Laura Rosenkamp over deze bijzondere ervaring.

Lebara

 

Zelf ook toe aan een nieuw abonnement? Neem contact met ons op via:  0548620050

 

DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN

Maak kans op een tegoed bon van Lebara voor een Football Clinic.

Normaal alleen verkrijgbaar bij een 2 jarig Lebara abonnement maar wij mogen er een weggeven!

Beleef jij de Football Clinic van je leven! In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding. In de afgelopen 15 jaar leverde geen enkele andere club méér Internationals aan het Spaanse team. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

De Football Clinic

De Football Clinics zijn een unieke ervaring voor jeugdvoetballers van 6 t/m 14 jaar. Tijdens de Football Clinic krijgen de voetballers training volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology.
Deelnemers ontvangen een Valencia CF trainingstenue, bidon en diploma. Daarnaast wint 1 deelnemer per locatie in Nederland een weekend Valencia met o.a. stadion tour in Estadio Mestalla en een meet & greet met de spelers van Valencia CF.

Deelnemers aan de Valencia Football Clinic maken kans op een weekend Valencia. Dat is de prijs voor de meest getalenteerde spelers! Bekijk hier onder het overzicht van wat je tijdens een weekend Valencia kan verwachten!

Ga naar onze Facebook pagina om mee te doen en like / deel het Facebook bericht!
De winnaar van deze waardebon word vrijdag 3 mei aan het eind van de dag bekend gemaakt

Let op dat dit een waardebon is die je zelf uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de gewenste clinic moet verzilveren. VOL= Helaas VOL Dus wees snel !
Meer info en over de actie voorwaarden vind je op: https://lebaravalencia.nl/

DEZE ACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN