Panasonic KX-TCA385CE

Beschrijving

Panasonic KX-TCA385CE Veel handsets raken makkelijk beschadigd door stoten of tikken in de werkomgeving, maar KX-TCA385 DECT-handset is overal op voorbereid. Dankzij de bescherming tegen stof en spatwater en de schokbestendigheid is de handset geschikt voor de meest veeleisende omstandigheden.

Voor efficiënte, comfortabele en heldere communicatie is de KX-TCA385 voorzien van ruisonderdrukking, die met een druk op de knop kan worden ingeschakeld. Met deze functie wordt omgevingsgeluid onderdrukt en is de stem die uit de luidspreker komt veel beter te horen en te verstaan.
Bovendien past de KX-TCA385 automatisch het volume van de hoorn aan tot een passend hoorniveau als de handset lawaai registreert wanneer de beller van een rustige naar een rumoerige plek gaat. Zo verloopt het bellen comfortabel en zonder stress.

Omdat het werk in fabrieken, de gezondheidszorg en de detailhandel vaak het gebruik van beide handen vereist, kan het communiceren met een telefoon in de hand lastig zijn. De KX-TCA385 ondersteunt Bluetooth®, zodat u tijdens het werk kunt communiceren met behulp van een draadloze headset en dus efficiënter kunt werken.